Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 6, 2020

Kausi kolme on potkaistu käyntiin ja tammikuun kunniaksi keskustelu kääntyy muutoksiin ja tavoitteisiin. Podi palaa uusilla aiheilla, tällä kaudella keskustellaan yrittäjyydestä, elämänhallinnasta, tavoitteista jne. Syö nuku säästä menoa ja meininkiä voit myös seurata instagramissa ata.sova.spara tilin kautta, sekä atasovaspara.fi kotisivuilla. Otathan seurantaan.

Joulu on taputeltu ja tammikuu on tuonut mukanaan uusia tuulia. Podistudioon on saapunut vahvistusta Erja Rossin kautta. Uunituore siivousalanyrittäjä liittyy seuraan neljännen yhtiökumppanin kanssa (Jenni Pollard). Erja jakaa jaksossa parhaat lahjavinkit ja kertoo kuinka paljon voi säästää kierrättämällä joulun samalla kuin Jenni makoilee rannalla ausseissa.  

Loppuun palaminen on ollut lähellä Idalla ja keskustellaankin parhaista tavoista mutta tapoja ja onnistua muutoksissa. Muutos on elämässä väistämätöntä, joten lähde valmistautuneena matkaan. Mitkä ovat studiosta jaetut parhaat vinkit?

 

Ja hei, muistakaa myös juhlistaa onnistumisia ja palkita itseänne matkalla, vaikka perjantaikukilla Porvoon Kukkatalosta.