Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 3, 2023

Sopusuhtainen elämä on meidän mielestämme uusi tasapaino”. Mitä sanoisit, jos me kertoisimme, että on täysin mahdollista elää niin, ettet tarvitse 5 viikon lomaa? Ronja ja Erja ovat jo tehneet urahypyn ja luoneet omannäköisen elämän. Miten se onnistui? 

Omannäköisen elämän ytimessä on hyvä ajanhallinta ja omien tarpeiden tunnistaminen. Ronja mainitsee jaksossa oivalluksen siitä, että omat tarpeet muuttuu koko ajan kasvun matkalla. Esimerkiksi entisen 24/7 hustalaamisen sijaan nyt Ronja tarvitsee breikkejä viikoittain. Tämä on mahdollista oman työn ja elämän suunnittelemisella.  

Sopusuhtainen elämä tarvitsee joustoa ja mukautuvuutta, jotta pysymme kasvun ja kehityksen matkassa. Sopusuhtaisuutta voi lähestyä vaakakupin sijaan segmentteinä. Voit alkaa hahmotella elämääsi fokuksen, läsnäolon, intensiivisen tekemisen tila 

Me ansaitsemme vapaa-aikamme. Olemalla tehokas 4 tuntia, voit vapauttaa lopun 4 tuntia asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä. Yksinkertaista. Mutta helpommin sanottu kuin tehty. Tehokkuuden ytimessä on kyky priorisoida ja oikeasti keskittyä olennaiseen. Voimme haahuilla 8 h saamatta mitään aikaiseksi.  

Miten sitten voit alkaa suunnitella elämääsi ja arkeasi tehokkuuden ja sopusuhtaisuuden kautta? Daniel Pink kirjoittaa tutkimuksiin nojaten kirjassaan Milloin? Oikealla hetkellä toimimisen taito kolmesta kronotyypistä, joiden toiminnan ymmärtämällä tulet optimoineeksi päiväsi ja saat päivän aikana hoidettua niin työt, vapaa-ajan kuin sosiaalisen elämäsi. Kronotyyppi voi vaikuttaa siihen, milloin olemme parhaiten luovia, keskittyneitä tai tarkkaavaisia. Tämän ymmärtäminen auttaa meitä optimoimaan päivittäisen aikataulumme ja suorituskykymme. 

Oletko aamuvirkku, iltakukkuja vai jotain siltä ja väliltä? 

Mainitsemme Jay Shettyn podcast jakson, jonka voit kuunnella tästä: 

Mainos

Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla. 

Autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta pystyt nostamaan elämäsi uudelle tasolle ja kehittymään myös valmennuksen jälkeen. Tarjoamme tarvitsemasi tuen ja työkalut jotta voit alkaa elää unelmiesi arkea. 

Seuraava valmennus alkaa 6.9.2023! Varmista paikkasi verkkokaupassamme nyt! www.naistakomo.fi