Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 13, 2023

 

Paljonko omannäköinen elämä todellisuudessa maksaa? Oletko koskaan pohtinut unelma arkesi hintalappua? Mitä se maksaisi, että voisit matkustaa useammin tai tehdä lyhyempää työviikkoa? 

Jaksossa keskustelemme omannäköisen elämän muutosbudjetista. Usein kuvittelemme että unelma elämä on saavuttamattomissa tai niin kaukana että sen luomiseen kuluisi ikuisuus. Todellisuudessa unelmamme ovat paljon lähempänä kuin kuvittelemme. 

 Sanotaan vaikka, että tarvitset vapaampaan arkeen ja matkusteluun 1000 € lisätuloa kuukaudessa. Kuinka paljon tarvitset päivittäin lisätuloja mahdollistaaksesi muutoksen? 34€ päivässä! Keskustelemme siitä, miten lisätulojen avulla voi saavuttaa oman näköisen elämän. Jaamme vinkkejä ja ajatuksia siitä, miten taloudellista tilannetta voi parantaa ja lisätuloja hankkia eri tavoin. 

Kysyimme asiaa myös viisaammalta, tekoälyltä, ja hänen ehdotuksensa saat lukea Instagramin puolelta @syo.nuku.saasta.

Muista ottaa myös muut kanavamme seurantaan:

@romsronja

@idastepanow

@erjarossi

@naistakomo

 

TULEVAISUUDEN MINÄ- valmennus 

Kuinka monta kertaa olet halunnut muutosta elämääsi, onnistumatta siinä?   

Oletko vain tyytynyt haaveilemaan uskoen, ettei muutos ole sinulle mahdollista?   

Onko unelmiesi arki jotain täysin mukavuusalueesi ulkopuolella etkä tiedä miten saavuttaisit sen?   

Sen sijaan että yrittäisit räpiköidä muutoksen suossa yksin, voit valita mennä suorempaa, nopeampaa ja mielekkäämpää reittiä kohti unelma arkeasi. Tulevaisuuden minä- valmennus on ratkaisusi muutoksen käynnistämiseen. Me autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan ja saavuttamaan vaurautta, jotta voit aloittaa matkan kohti unelmiesi arkea ja omannäköistä elämää.   

Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla. 

Lisätietoja valmennuksesta tästä.