Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 6, 2023

Uusi kausi starttaa rakkaudellisella räntillä ja oh boy meillä on asiaa! Mennyt kevät on ollut meille hosteille kasvun aikaa ja tuomme nyt parhaita paloja omista oivalluksistamme sinulle.

Siispä syvään päätyyn; tiedätkö sinä mikä pitää sinut paikallaan juuri siellä missä et ehkä edes halua olla? Jos et, tämä jakso on juuri sinulle ja kuulet vastaukset miltä askarruttaviin kysymyksiisi. Tässä jaksossa haastamme sinut ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja luomaan unelmaelämäsi, askel kerrallaan.

Mikä estää sinua ottamasta vastuuta ja miksi aiemmat muutosyritykset ovat epäonnistuneet? Tämä on tosi tavallista ja mekin olemme käyneet tämän läpi, mutta asiat voisivat olla myös toisin. Kuvittele, millainen elämäsi voisi olla, jos tekisit muutoksia niihin osa-alueisiin, joihin et ole nyt tyytyväinen. Miltä elämäsi näyttäisi vuoden päästä?

Tärkein oivalluksemme on, että jokainen meistä kirjoittaa oman elämäsi tarinan. Keskeistä on siirtyä tyytyjästä tekijäksi eli luoda elämääsi uudet standardit. Luo rutiineja ja systeemejä, jotka auttavat sinua pysymään kaidalla tiellä kohti tavoitteitasi. Ethän sinä heitä kymmentä tikkaa tikkatauluunkaan yhtä aikaa toivoen, että joku tai kaikki osuu kymppiin?   

 

Tässä jaksossa opit:

·        Ottamaan vastuun omasta elämästäsi

·        Tunnistamaan esteet ja rajoitteet, jotka estävät muutoksesi

·        Hyväksymään epäonnistumiset osana matkaa ja oppimaan niistä

·        Lopettamaan jahkailemisen ja käärimään hihat

·        Astumaan ulos mukavuusalueeltasi sopivasti, jotta muutos on mahdollista

 

TULEVAISUUDEN MINÄ- valmennus

 

Kuinka monta kertaa olet halunnut muutosta elämääsi, onnistumatta siinä? 

Oletko vain tyytynyt haaveilemaan uskoen, ettei muutos ole sinulle mahdollista? 

Onko unelmiesi arki jotain täysin mukavuusalueesi ulkopuolella etkä tiedä miten saavuttaisit sen? 

 

Sen sijaan että yrittäisit räpiköidä muutoksen suossa yksin, voit valita mennä suorempaa, nopeampaa ja mielekkäämpää reittiä kohti unelma arkeasi. Tulevaisuuden minä- valmennus on ratkaisusi muutoksen käynnistämiseen. Me autamme sinua omaksumaan kasvun ajattelutavan ja saavuttamaan vaurautta, jotta voit aloittaa matkan kohti unelmiesi arkea ja omannäköistä elämää. 

 

Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla.

Seuraava valmennus alkaa 6.9 joten tule mukaan nyt!

Lisätietoja saat tästä.