Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 8, 2022

Tässä jaksossa studiossa vieraana Niina Huhtala joka Instagramissa sijoittamisesta puhuu @kasvussa nimimerkin alla. Niina juontaa myös suosittua Asuntosalkku kasvussa podcastia. Niina on myös Rahamedian perustajajäsen - rahamedian löydät @rahamedia.fi Instassa. Niina sijoittaa Englantiin ja Suomeen. Miten markkinat eroavat toisistaan? kuinka pitkälle 30.000 euro riittää ulkomailla?

Jokainen, joka uppoutuu uuteen asiaan, saa luultavasti kuulla vanhalta piiriltään, että on ”muuttunut” – muuttuminen on loogista ja kuuluu asiaan mutta mitä se tuo mukanaan?

Miten ystäväpiiri muuttuu, kun sijoittamiseen lähtee tositarkoituksella?

Miksi jokainen tarvitsee vähintään viisi cheerleaderia ympärilleen? Mistä Niina on löytänyt omat tukijansa? Mikä on rapuilmiö ja koska siihen voi törmätä?

Muut tärkeät keskustelunaiheet podcastissa:

Säännöllinen sisällöntuottaminen ei ole pieni harrastus, ja rahavaikuttajien on aika seistä selkä suorana oman tekemisen edessä. Mitä sisällöntuotanto vaatii vuonna 2022? Kuinka paljon työtä on podcastin perustaminen? Millainen ympäristö Instagram on 2022? Saako äiti olla yrittäjä? Reppureissu ilman lapsia, onko se sallittua äidille?

Muista tilata podcastia jotta saat tietoa uusista jaksoista. Ota myös meidän instat haltuun

@syo.nuku.saasta @romsronja @erjarossi @idastepanow