Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 8, 2022

Vieraana Vuoden sijoittaja 2022. Päivi Rantanen alias @kolmiokuudelle, nousi Vuoden Sijoittaja 2022 -voittajaksi 38,7 %:n äänisaaliin saattelemana. Päivi oli vieraana podissamme kaudella 9 eli elokuussa 2021. Mitä @kolmiokuudelle tilillä on tapahtunut viime vierailun jälkeen?Ensimmäisen vierailun podissamme voit kuunnella tästä.

Instagram tilillään Päivi jakaa sisältöä rahasta. Kuinka Päivin elämä on muuttunut yli 40 000 Instagram seuraajan myötä? Säästäminen ja sijoittaminen kotiäitinä on kirvoittanut tunteita yleisössä. Millaista vihapuhetta hän on saanut somessa? Onko sisällöntuottaminen tuonut mukanaan myös hyvää? Mikä saa Päivin jatkamaan muiden inspiroimista päivistä toiseen?

Naistakomon työkirja nyt myynnissä hintaan 39,90€

Innostutko kaikesta, muttet tiedä mistä aloittaa? Näetkö unelmaelämäsi kirkkaana mielessäsi, mutta koet olevasi silti hukassa? Tämä, työkirja on sinulle, joka näet mahdollisuuksia kaikkialla muttet tiedä, kuinka alkaisit jäsennellä tavoitteitasi.

Vai pelkäätkö suuria unelmiasi? Tarvitsetko lisää motivaatiota lähteä unelmiasi kohti niiden karkuun juoksemisen sijaan?
Oletko priorisoinut arjessa kaikki muut ihmiset, paitsi itsesi? Tämä työkirja, ohjaa, auttaa ja tukee sinua muutoksessa. Ronjan sanoin, me puskemme sinua eteenpäin. Mutta kaksi asiaa sinun on tehtävä itse. Aloittaa ja alkaa hommiin.

Osta nyt omasi tästä linkistä