Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 31, 2022

Kaupallinen yhteistyö Storytel  

Nenästä kiinni nyt, kirjoihin sukellus nyt! Tässä jaksossa palataan vanhaan tuttuun, eli kirjojen maailmaan. Kirjojen avulla olemme kehittäneet itseämme ja oppineet uutta. 

Ida on lukenut kirjan Valo, joka ei kadonnutkaan, kun taas samaan aikaan Erja ja Ronja hakivat selfhelppiä...


Mar 24, 2022

Tässä jaksossa vieraana Rahapodin juontaja Martin Paasi. Martinin kanssa päästään keskustelemaan mm taloustaidoista ja talouskasvatuksesta, miten Martin kasvattaa seuraavaa sukupolvea? Puhumme myös mentoroinnista ja sen tärkeydestä.

Jaksossa puhutaan myös maailman tilanteesta ja Venäjän hyökkäyksestä...


Mar 18, 2022

 

Kaupallinen yhteistyö If Vakuutus

Tässä jaksossa vieraana on voimapari Jenniina ja Joonatan Voltti. Jenniina on sisustussuunnittelun, visuaalisen viestinnän, brändäyksen ja markkinoinnin ammattilainen. Joonatan taas on inspiraatiopuhuja, Airbnb-asiantuntija ja kirjailija.

Jenniinan ja Joonatanin kanssa...


Mar 11, 2022

Tässä jaksossa vieraana valovoimainen Peppiina Meronen, hän on intohimoinen unelmien ja omannäköisen elämän lähettiläs. Hyvinvointi on laaja käsite, hyvinvointiin kuuluu moni asia kuten kehosta huolehtiminen, mielen ravitseminen ja hyvän energian maksimointi! Tämä jakso on sinulle, joka unelmoit...


Mar 4, 2022

Hitto kun tuntuu vaikealta luottaa itseensä ja vähät välittää muiden mielipiteistä! Ida ja Ronja pureutuvat keskusteluissaan toimintaa pahiten jarruttavaan voimaan;itseluottamuksen puutteeseen. Mikä sitten on itseluottamuksen puutteen vastalääke? Kuka uskoo meihin, jos emme itse sitä tee? Miten rakentaa...