Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 28, 2020

Jakso on toteutettu yhteistyössä Valo hotellin kanssa. Käy katsomassa ihanaa Sleep, Work, & Relax konseptia https://valohotel.fi/ sivuilla tai katso meidän tunnelmiamme Instagramin puolella.

Kausi kuusi on tullut päätökseensä ja tässä jaksossa käydään kautta läpi ja kerrataan kuulumisia. Kauden...


Nov 20, 2020

Tässä jaksossa mukana studiossa on Jeremias Makkonen. Tunnistat ehkä Jeremiaksen jminvesting instagramtilin takaa tai sivuilta jeremiasmakkonen.fi. Jaksossa saamme myös kuulla parhaat käänteet sivujen perustamisen jälkeen.

Uusin käänne Jeremiaksen elämässä on sisällöntuottajan pesti Nordnetillä ja siitä...


Nov 13, 2020

Tässä jaksossa mukana on Mari Varallisuusprojekti tilin takaa. Instagramin lisäksi Marin ajatuksia pystyt lukemaan https://varallisuusprojekti.com sivuilla.

Instagram tilin kautta ja Marin kotisivuilla voit hakea lisäinspistä oman talouden kääntämiseen.  Jaksossa Mari kertoo miten oma muutos lähti käyntiin ja...


Nov 6, 2020

Syö nuku säästä podin vieraana on tällä kertaa Varpu Sivula eli toisin sanoen Kirstunvartija.

Varpu on hyvä numeroiden kanssa ja Instagramin puolella hän puhuu rahasta ja talousasioista ymmärrettävästi. Varpun avulla jopa kirjanpidon tulkitseminen on helppoa!

Miten johdat omaa talouttasi yhtä hyvin kuin...


Oct 30, 2020

Tässä jaksossa vierailemme Maarit Lassanderin luona, joka tunnetaan ehkä parhaiten psykologina, psykoterapeuttina sekä tietokirjailijana. Maarit on äsken julkaissut kirjan Rahaviisaus- Mitä jokaisen tulisi tietää rahasta ja mielen hyvinvoinnista. Kirja voi auttaa työstämään uskomuksia, jotka näkyvät oman...