Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 30, 2019

Syö Nuku Säästä podi on täällä ja lähtee uusin voimin uuteen alkuun joten nopea selostus Syö Nuku Säästä projektissa on luvassa heti jakson alussa. Jaksossa keskustellaan syksystä ja sen tuomista kokemuksista. Yhden tili on miinuksella ja toinen on käynyt ahkerasti tapahtumissa. Nordnet tilille on siirretty ensimmäinen summa rahaa ja sillä ostettu indeksirahastoa.

Vuoden sijoittaja 2019 kruunattiin Helsingissä sijoittajapäivillä. Palkinto meni Julia Thurénille ja vuoden sijoitusteoksi valikoituivat Mimmit Sijoittaa (Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander). Ilmainen tapahtuma tarjosi myös komiikkaa vessajonossa. Salkku saattaa kasvaa myös Marimekon verran tapahtuman takia.

Pankinvaihto on myös ollut ajankohtaista ja sen innoittamana tuli tutkittua suomalaisten pankinvaihtoa. Yllättävää on että 36 prosenttia suomalaisista ei ole koskaan vaihtanut pankkia. Moni suo­ma­lai­nen py­syy siis vuo­si­kym­me­niä sa­man pan­kin us­kol­li­se­na asi­ak­kaa­na.

Jakson lopussa tulee myös heitettyä haaste kaikille kuuntelijoilla, säästölokakuu on lanseerattu. Tulethan mukaan, tehostetaan säästämistä seuraavat 30 päivää.

Jaksossa puheenaiheena olleet:

https://omaaikalehti.fi/artikkeli/kannattaako-pankin-vaihto-6.147.129354.705059078c

https://tapahtumat.almatalent.fi/sijoittaja

https://www.mimmitsijoittaa.fi/

https://www.lily.fi/blogit/juliaihminen/