Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 2, 2022

Annika Kajan on tänään äiti, vaimo sekä velkaantuneesta elämäntilanteesta ylös ponnistanut Pala taloutta- bloggari. Annikan lapsuutta väritti isän kuolema ja hän oppi kantamaan vastuuta pienestä pitäen. Nuorena aikuisena solmittu parisuhde päättyi eroon, ja omakotitalosta aiheutuneet kustannukset saivat Annikan velkaantumaan siihen pisteeseen, että talo pakkohuutokaupattiin. Raha- ja taloushuolet synkensivät mielen ja elämä oli haastavaa suurten velkojen ja pienten tulojen takia.

Käänne parempaan tuli, kun Annika pääsi vihdoin velkajärjestelyyn ja sai elämänsä järjestykseen. 3 vuotta sinnittelyä 600 eurolla kuussa kannatti ja Annikan pääsi vihdoin eroon veloistaan vuonna 2019. Vaikeat ajat toivat mukanaan paljon oppeja ja oivalluksia, joita Annika jakaa Rahamedian Pala Taloutta- blogissaan sekä Instagramissa tilillä @annika.kajan .

Miltä Annikan elämä näyttää nyt? Miten omat kokemukset auttavat häntä työssään logistiikan esimiehenä? Muuttunut mindset rahan, sijoittamisen ja säästämisen saralla saivat Annikan pohtimaan omaa suhtautumistaan rahaan ja vaurastumiseen. Millaisia tulevaisuuden tavoitteita Annikalla on? Käymme keskustelua Annikan oman tarinan lisäksi inhimillisestä työelämästä, kateudesta sekä verkoston voimasta.

Tilaamalla podcastin saat tiedon aina kun uusi jakso julkaistaan. Voit seurata meitä instagramissa @syo.nuku.saasta sekä omilla tileillämme @romsronja, @erjarossi ja @idastepanow.