Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 18, 2022

 

Kaupallinen yhteistyö If Vakuutus

Tässä jaksossa vieraana on voimapari Jenniina ja Joonatan Voltti. Jenniina on sisustussuunnittelun, visuaalisen viestinnän, brändäyksen ja markkinoinnin ammattilainen. Joonatan taas on inspiraatiopuhuja, Airbnb-asiantuntija ja kirjailija.

Jenniinan ja Joonatanin kanssa päästään puhumaan muutoksesta, inspiraatioista, burnoutista mutta ennen kaikkea tiimityöskentelystä. Millainen matka parilla on takana ja mitkä risteykset ovat elämässä ohjanneet tähän hetkeen. Miten päätöksiä tehdään Volttien kotona? Miten Joonatan päätyi kirjoittamaan Airbnb kirjaa?

 

Vuokranantajan vakuutus on hyvä ratkaisu sijoitusasuntoon. Henkilöasiakkaille vakuutus on verovähennyskelpoinen ja se korvaa myös vuokratulon keskeytystä vahinkotilanteissa. Itse vakuutus on kehitetty yhdessä Suomen Vuokranantajien kanssa ja vakuutus on pärjännyt parhaiten heidän vakuutusvertailussaan kolmen vuoden ajan. Voit helposti laskea hinnan netistä sivuilla if.fi/vuokranantaja mutta kustannus on suurin piirtein satasen per asunto vuosittain.