Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 31, 2023

Ronjalla on ollut vaikein vuosi ikinä. Uskoa omaan tekemiseen on koeteltu, maailman ollessa taloudellisessa kurimuksissa. Epävarmuus on jatkuvasti läsnä ja työ ei tuota tulosta. Erjan kevät on onnistumisten takana ollut puurtamista, epävarmuutta ja rehellistä tekemistä, sekä meltdowneja.

Kaikki ei ole aina...


Aug 25, 2023

Manifestointi on sanana monessa yhteydessä mielletty huuhaaksi. Manifestointi on itseasiassa asioiden ilmentämistä, näkyväksi tekemistä. Sinulla on ajatus jostain mitä haluat ja kun ajattelet sitä oikealla tavalla, tunnet sitä kohtaan hyviä ja positiivisia tunteita, on sinun mahdollista saada se. Mutta pelkkä...


Aug 17, 2023

Huomaatko usein, että haaveilu on sinulle vaikeaa? Et uskalla nykyisen realismin rajoissa tavoitella kuuta taivaalta, vaan tyydyt siihen minkä uskot olevan itsellesi mahdollista juuri NYT. Pahimmillaan elät siis elämää, jonka kuski et ole sinä itse ja joka ei koskaan pääse starttaamaan paikasta A paikkaan B.


Aug 10, 2023

Miltä tuntuu kun muutostarve menee niin pitkälle, että asialle on pakko tehdä jotain? Kun nykyinen arki ei palvele, on tehtävä rohkeita ratkaisuja. Anna Pietelin, asuntosijoittaja, äiti ja opettaja kertoo kuinka huomasi ettei enää syttynyt ajatuksesta että jatkaisi elämää samoin kuin tähän asti


Aug 3, 2023

Sopusuhtainen elämä on meidän mielestämme uusi tasapaino”. Mitä sanoisit, jos me kertoisimme, että on täysin mahdollista elää niin, ettet tarvitse 5 viikon lomaa? Ronja ja Erja ovat jo tehneet urahypyn ja luoneet omannäköisen elämän. Miten se onnistui? 

Omannäköisen elämän ytimessä on hyvä