Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 31, 2020

Tässä jaksossa Ronja ja Ida keskustelevat asuntosijoittamisesta. Miksi asuntosijoittaminen on hyvä idea ja mitkä ovat riskit? Voivatko asunnot olla tuottava harrastus? Entäs mikä on Happy Housing? Jaksossa mietitään sijoittamista monesta eri suunnasta. 

Kotisivuilla myös pieni postaus...


Jan 29, 2020

Terveiset Tampereelta. Nuori2020 tapahtumassa oli myös bloggari, varallisuusvalmentaja ja asuntosijoittaja Nina Nordlund. Ninan kanssa keskusteltiin hetki yksilötaloudesta ja sen hallinnasta. Miten motivoitua säästämään? Miten opettaa lapsille ja nuorille taloustaitoja? Aktiivinen vai passiivinen rahasto?

Ninan...


Jan 17, 2020

Tässä jaksossa vieraillaan Nuori 2020 tapahtumassa Tampereella ja saimme kunnian haastatella Talous ja nuoret TAT:ista Elisa Koivumaata ja Riikka Lehtistä. TAT on valtakunnallinen vaikuttaja, joka auttaa nuoria kehittämään talous- ja työelämätaitoja. Heillä on siis sama missio kuin meillä. Mitä TAT tarjoaa...


Jan 6, 2020

Aikaa on rajallinen määrä ja miljoonat eivät auta meitä saamaan 25 tuntia vuorokauteen. Mistä lähteä tekemään muutoksia? Mitä voimme helposti tehostaa ja muuttaa?  4 - Hour workweek (kirjoittanut Timothy Ferris) on luettu ja tästä keskustellaan kolmoskauden kakkosjaksossa.

Onko pakko päivystää...


Jan 6, 2020

Kausi kolme on potkaistu käyntiin ja tammikuun kunniaksi keskustelu kääntyy muutoksiin ja tavoitteisiin. Podi palaa uusilla aiheilla, tällä kaudella keskustellaan yrittäjyydestä, elämänhallinnasta, tavoitteista jne. Syö nuku säästä menoa ja meininkiä voit myös seurata instagramissa ata.sova.spara...