Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 13, 2020

Podin uusin jakso on julkaistu ja tässä jaksossa mietitään vaurastumisen vauhdittamista. Vaurastumisen ensimmäinen askel on se että tulot ovat suuremmat kuin menot ja toinen yhtä tärkeä askel on että ylijäämä sijoitetaan. Rakkaus on yksi tapa nopeuttaa vaurastumista mutta miksi


Sep 6, 2020

Tässä jaksossa keskustellaan opiskelusta ja lähemmin siitä minkälainen meidän matkamme on ollut. Mikä on kolmoistutkinto ja kuka on sen suorittanut? Kenellä oli tavoitteena päätyä presidentiksi? Kuka on opiskellut tulkiksi? Aikuisena opiskelu on erilaista ja tätä puimme eri suunnista.


Aug 29, 2020

Tässä jaksossa heitämme viisi vinkkiä jotka ovat SPOT ON kun puhutaan sijoittamisesta ja säästämisestä kissojen hyvässä seurassa (siis fyysisesti kissanpennut olivat läsnä, näet ne Youtuben puolella)

Mietimme esimerkiksi sitä, miksi ammattilaista ei kannata yrittää voittaa pörssissä. Käydään myös...


Aug 23, 2020

Tässä jaksossa keskustelemme asuntosijoittajan strategioista. Miksi on tärkeää tietää strategia oman toimintansa takana? Kokeneen asuntosijoittajamme Ronjan kanssa käymme läpi yleisimmät strategiat eli arvonnousustrategia, osta-remontoi-myy eli flippaus-strategia sekä vuokratuottostrategia. Mistä sitten...


Aug 16, 2020

Tässä jaksossa puhutaan aloittamisesta. Jokaisen on hyvä muistaa, että tänään olet tilanteessa, jossa olet jo toteuttanut aikaisempia unelmiasi.  Jotta pääset toteuttamaan unelmiasi niin sinun täytyy ensin uskoa siihen, että ne ovat mahdolliset. Mistä sinä unelmoit? Mitä teet unelmiesi eteen?